- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην καταγγελία, στην Επιθεώρηση Εργασίας, περιστατικού απειλής εργαζόμενου από τον εργοδότη του με όπλο, προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ).
Στην καταγγελία, στην Επιθεώρηση Εργασίας, περιστατικού απειλής εργαζόμενου από τον εργοδότη του με όπλο, προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ) και το Σωματείο Επισιτισμού -Τουρισμού Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΗ Στέλιο Βοργιά: «Ο εργαζόμενος σε καφετέρια σε τουριστική περιοχή του Ηρακλείου, μετά από έλεγχο του ΙΚΑ, ενημερώθηκε ότι δεν ασφαλίζεται. Όταν ζήτησε από τον εργοδότη του να φροντίσει τα της ασφάλισής του, εκείνος τον απείλησε με όπλο. Καταδικάζουμε το περιστατικό και εξηγούμε ότι το Εργατικό Κέντρο δεν εκβιάζεται και τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές».
Άμεσα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου με τον πρόεδρο του Σωματείου Επισιτισμού -Τουρισμού Μιχάλη Ριζικιανάκη, βρέθηκαν στην Επιθεώρηση Εργασίας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, ενώ ορίστηκε εργατική διαφορά για τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Ο εργαζόμενος σύμφωνα με τον κ. Βοργιά, διεκδικεί την ασφάλισή του και τα δεδουλευμένατου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.