Ελλαδα

H οικογένεια Αναστασιάδη απαντά σε Πολάκη για τα περί περιουσίας

«Κύριε Τσίπρα, ακόμα και γυναίκες και παιδιά νεκρών;», αναφέρει το Πρώτο Θέμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέμος Αναστασιάδης
Θέμος Αναστασιάδης © INTIMENEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

H οικογένεια Αναστασιάδη απαντά σε Πολάκη για τα περί περιουσίας σε Αθήνα κι Ελβετία και καταγγέλλει το δημοσίευμα εντύπου ως αναληθές.

Επίθεση στο «Πρώτο Θέμα» και στον αποθανόντα εκδότη Θέμο Αναστασιάδη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο πλαίσιο συζήτησης που αποφάσισε την άρση της ασυλίας του.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, επικαλέστηκε ανύπαρκτα στοιχεία περί διαθήκης του αποθανόντος εκδότη και στράφηκε κατά της εφημερίδας αναφερόμενος στην επίμαχη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα. «Του είπα "κανονικά θα έπρεπε να σε ηχογραφώ κι εγώ. Καλά κάνεις και ελέγχεις τα δάνειά μου αλλά θα έπρεπε να ελέγξεις και τα δάνεια του Πρώτου Θέματος και του Κήρυκα Χανίων, για τα οποία δεν έχεις κάνει ερώτημα ποτέ». Αναφερόμενος δε στον Θέμο Αναστασιάδη, ο κ. Πολάκης είπε ότι το δικαστήριο τον έκρινε άπορο και «τώρα που βγήκε η διαθήκη "να και τα ακίνητα στην Ελβετία, να και τα ακίνητα στη Ζυρίχη" και 200 ευρώ τον μήνα δεν μπορούσε να δώσει».

Στη χυδαία αυτή επίθεση αντέδρασαν τόσο το Πρώτο Θέμα, όσο και η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη Βασιλική Παναγιωτοπούλου και η αδελφή του Νταιάνα Αναστασιάδου καθώς ο Παύλος Πολάκης επκαλέστηκε δημοσίευμα του εντύπου «Spirto» και δήλωσε ότι ο εκλιπών δημοσιογράφος άφησε περιουσία με σπίτια στην Αθήνα, την Ελβετία και καταπιστεύματα.ν

Πρώτο Θέμα: Κύριε Τσίπρα, ακόμα και γυναίκες και παιδιά νεκρών;

Τις τελευταίες ημέρες ένα άγνωστο σε εμάς έντυπο με το όνομα «Spirto» δημοσίευσε «πληροφορίες» περί της διαθήκης του Θέμου Αναστασιάδη στην οποία υποτίθεται ότι αφήνει στην οικογένειά του σπίτι στην Αθήνα, την Ελβετία, καταπιστεύματα κλπ.

Δεν θελήσαμε να απαντήσουμε στις απολύτως ανακριβείς αυτές πληροφορίες διότι έτσι θα αναπαραγάγουμε τα ανάξια αναφοράς ψεύδη. Αλλά κυρίως γιατί δεν θελήσαμε να ταράξουμε την θλίψη της οικογένειας και των παιδιών του για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα τους.

Όμως το ψευδές, ανυπόστατο δημοσίευμα -μιας επαναλαμβάνουμε άγνωστης εφημερίδας- το υιοθέτησε και το έκανε σημαία στη Βουλή ο γνωστός Πολάκης. Και μάλιστα επικαλέστηκε τον πρώην πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «δεν έλεγε ο Τσίπρας ψέματα όταν αναφερόταν στο σπίτι του Θέμου στην Ελβετία».

Απαντούμε λοιπόν ότι και ο Πολάκης και το αφεντικό του, ο Τσίπρας λένε ψέματα (σιγά το νέο!) για ακόμη μια φορά. Αλλά αυτή την φορά ψεύδονται, συκοφαντούν και ελεεινολογούν τον εδώ και επτά μήνες νεκρό Θέμο.
Τόση αθλιότητα ο Τσίπρας και ο Πολάκης. Τον συκοφαντούν και τον λασπώνουν ακόμα και στον τάφο.

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω από τις δηλώσεις της συζύγου του και της αδελφής του ο Θέμος δεν τους άφησε ούτε σπίτια, ούτε καταπιστεύματα, μετρητά ή ό,τι άλλο πλην ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών στο «Πρώτο Θέμα». Λεπτομέρειες για το τελευταίο είναι γνωστές και δημοσιευμένες κατά το νόμο περί ΑΕ και περί Τύπου.

Η δήλωση της συζύγου του Θέμου Αναστασιάδη Βασιλικής Παναγιωτοπούλου και της αδελφής του Νταιάνας Αναστασιάδου:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» απαντά η Βασιλική Παναγιωτοπούλου.

Από την πλευρά της η Νταιάνα Αναστασιάδου έγραψε στο Facebook: «Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι "SPIRTO"-καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους-βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν…».

post1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ