- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας
«Ο Νίκος τους παρακαλούσε να μην τον πετάξουν στον γκρεμό»
Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας. «Ο Νίκος τους παρακαλούσε να μην τον πετάξουν στον γκρεμό» κατέθεσε η φίλη του θύματος.
Την ενοχή των κατηγορουμένων για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι και στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Νίκο Μεταξά, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές με την Πορτογαλίδα φίλη του στην Αθήνα, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.
Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις μήνες είχε καταδικαστεί για την υπόθεση ένας ανήλικος Πακιστανός σε κάθειρξη 10 ετών ενώ σήμερα δικάζονται ένας 29χρονος Πακιστανός και ένας 26χρόνος Ιρακινός οι οποίοι επίσης κατηγορούνται για τον θάνατο του 25χρονου.
Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας καθώς και σωρεία ληστειών που φέρονται να διεπράχθησαν στην ίδια περιοχή με τον ίδιο τρόπο.
Πρώτοι μάρτυρες εξετάστηκαν στη δίκη οι γονείς του θύματος και στη συνέχεια η φίλη του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος. «Τους παρακαλούσε να μην τον σπρώχνουν προς τον γκρεμό. Τον κρατούσαν καθ όλη τη διάρκεια ακόμα και στην άκρη του γκρεμού. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να τον έχουν κρατήσει να μην πέσει» κατέθεσε μεταξύ άλλων η 24χρονη.
Περισσότερα σε λίγο...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.