Ελλαδα

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας

«Ο Νίκος τους παρακαλούσε να μην τον πετάξουν στον γκρεμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
filopappou-crime-scene.jpg
Έγκλημα στου Φιλοπάππου με θύμα έναν 25χρονο ©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ενοχή πρότεινε ο εισαγγελέας. «Ο Νίκος τους παρακαλούσε να μην τον πετάξουν στον γκρεμό» κατέθεσε η φίλη του θύματος.

Την ενοχή των κατηγορουμένων για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι και στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο Νίκο Μεταξά, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές με την Πορτογαλίδα φίλη του στην Αθήνα, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρεις μήνες είχε καταδικαστεί για την υπόθεση ένας ανήλικος Πακιστανός σε κάθειρξη 10 ετών ενώ σήμερα δικάζονται ένας 29χρονος Πακιστανός και ένας 26χρόνος Ιρακινός οι οποίοι επίσης κατηγορούνται για τον θάνατο του 25χρονου.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας καθώς και σωρεία ληστειών που φέρονται να διεπράχθησαν στην ίδια περιοχή με τον ίδιο τρόπο.

Πρώτοι μάρτυρες εξετάστηκαν στη δίκη οι γονείς του θύματος και στη συνέχεια η φίλη του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος. «Τους παρακαλούσε να μην τον σπρώχνουν προς τον γκρεμό. Τον κρατούσαν καθ όλη τη διάρκεια ακόμα και στην άκρη του γκρεμού. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να τον έχουν κρατήσει να μην πέσει» κατέθεσε μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ