Ελλαδα

Σκιάθος: Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τον ψαροντουφεκά

Είχε τις απαραίτητες σημαδούρες, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτός από τον κυβερνήτη του ταχύπλοου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον τραγικό θάνατο ψαροντουφεκά στη Σκιάθο.

Απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τον ψαραντουφεκά στη Σκιάθο αναζητούν οι λιμενικοί. Λίγο πριν από τις 19.00 το απόγευμα φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, την ώρα που εκείνος καταδυόταν στη θαλάσσια περιοχή της τουριστικής νησίδας του Τσουγκριά, απέναντι από το λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο της Σκιάθου, ο 64χρονος υποβρύχιος αλιέας βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την ακτή και είχε τις απαραίτητες σημαδούρες. Δυστυχώς, όμως, δεν έγινε αντιληπτός από τον κυβερνήτη του ταχύπλοου. Το σκάφος τον χτύπησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθου, πλωτό σκάφος έφθασε στον Τσουγκριά και η σορός του 64χρονου μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού από το ίδιο φουσκωτό που τον χτύπησε στη θάλασσα, συνοδεία λιμενικών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε βαθύ τραύμα στη μετωπιαία χώρα του κρανίου. Η νεκροψία και η νεκροτομή θα γίνει στον Βόλο.

Ο 64χρονος ήταν καθηγητής και διατηρούσε φροντιστήριο στον Βόλο. Ο κυβερνήτης του ταχύπλοου κρατείται στο Λιμεναρχείο Σκιάθου, το οποίο διεξάγει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.