Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας - Θηβών.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας - Θηβών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, φορτηγό με ρυμουλκό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τoν άνδρα ο οποίος κινούνταν πεζός στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού
Σημειώνεται ότι την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το ΑΤ Θηβών. Οσον αφορά τον οδηγό, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος έχει συλληφθεί από τις Αρχές για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.