Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας - Θηβών.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας - Θηβών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, φορτηγό με ρυμουλκό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τoν άνδρα ο οποίος κινούνταν πεζός στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού
Σημειώνεται ότι την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το ΑΤ Θηβών. Οσον αφορά τον οδηγό, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος έχει συλληφθεί από τις Αρχές για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.