Ο ταινιόδρομος στον Πειραιά πριν και μετά τον σεισμό (video)
Κατέρρευσε από τον σεισμό στην Αττική
Ο ταινιόδρομος στον Πειραιά πριν και μετά τον σεισμό. Κατέρρευσε από το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αττική
Σχεδόν ολοκληρωτικά κατέρρευσε ο παλιός ταινιόδρομος στην Πύλη 1 του λιμανιού του Πειραιά από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στη Μαγούλα Αττικής.
Ο ταινιόδρομος χρησιμοποιούταν για τη φόρτωση λιπασμάτων στα πλοία, από το κοντινό εργοστάσιο λιπασμάτων που εδρεύει στη Δραπετσώνα και είχε ανακατασκευαστεί μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στα πλαίσια αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκαλέσει οι Γερμανοί στο λιμάνι του Πειραιά κατά την αποχώρησή τους.
Το βιομηχανικό μνημείο είχε ενταχθεί κατά καιρούς στα σχέδια ανάπλασης του λιμανιού και μάλιστα είχε προταθεί κατά το παρελθόν η πρόταση να στεγάσει εκθεσιακό κέντρο, εστιατόριο 250 ατόμων και αναψυκτήριο.
Ωστόσο το 2016 είχε κατατεθεί στο ΔΣ του ΟΛΠ πρόταση για την κατεδάφισή του η οποία δεν είχε συζητηθεί.
Ακολουθεί βίντεο από drone που έχει ληφθεί πριν την κατάρρευση του βιομηχανικού μνημείου, που έστειλε στον ΣΚΑΪ ο αναγνώστης Χρήστος Ντουμάνης.
Το πρίν:
Το μετά:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Βαν της Νέας Οδού τον συνόδευε για ασφάλεια
Τα αξιοσημείωτα μετεωρολογικά στοιχεία σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ΜΕΤΕΟ
Μια νέα γενιά που αλλάζει τον τρόπο που μιλάμε, δημιουργούμε και ζούμε
Οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Την είδηση αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι ελάχιστες θερμοκρασίες της ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά όσα αλλάζουν
Η Αθήνα καλωσόρισε το 2026 με μία λαμπερή βραδιά
Για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες επισκέπτες επέλεξαν να υποδεχθούν τη νέα χρονιά στο Ίδρυμα
Ο ουρανός της Αθήνας μετατράπηκε σε μια φαντασμαγορική σκηνή φωτός από ένα εντυπωσιακό light show
Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.