- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Με ζήλευε παθολογικά»: Τι λέει ο κατηγορούμενος για την επίθεση με τσεκούρι
Ο 53χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με τσεκούρι εναντίον της συζύγου του. Κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος ομογενής από την Γεωργία που κατηγορείται για την επίθεση με τσεκούρι εναντίον της συζύγου του, την οποία τραυμάτισε σοβαρά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο έγινε προχθές στην Ξηροκρήνη, φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι η συνομήλικη σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά. Κατά πληροφορίες, ανέφερε, πως διατηρεί σχέση με άλλη γυναίκα κι ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε παρότι ο ίδιος είναι καρκινοπαθής. Όταν ρωτήθηκε για το καρτέρι που έστησε στην 53χρονη, φέρεται να είπε ότι εκείνη διέδιδε πως έχει ερωμένη την αδερφή της νέας συντρόφου του, κάτι που, όπως είπε, έθιξε την τιμή και την υπόληψή του. Ο δράστης επανέλαβε την προανακριτική του θέση ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη σύζυγό του, όπως του καταλογίζεται, παρά μόνο να την τρομάξει. Υποστήριξε πως χτύπησε το θύμα του με το τσεκούρι όταν του έκλεισε την οπή της τραχειοστομίας και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν έγιναν δεκτοί από ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευσής τρόλεϊ;
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.