- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Να μην πωληθούν οι υδροηλεκτρικές μονάδες
Χαρακτηρίζει «εγκληματικό» να μπουν τα... νερά στην ιδιωτικοποίηση
Δεν συμφωνεί με την ιδιωτικοποίηση των υδροηλεκτρικών μονάδων η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Την αντίθεσή του στην πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αδαμίδης χαρακτήρισε «εγκληματικό να μπουν τα "νερά" στην ιδιωτικοποίηση», προσθέτοντας μάλιστα ότι «δεν χρειάζεται να πωληθεί η ΔΕΗ». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοινωνία θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων.
Μεταξύ άλλων, ζήτησε να φύγουν οι στρεβλώσεις και οι ρυθμίσεις υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν την επιχείρηση, χαρακτηρίζοντας «βλαπτική» τη μείωση του πελατολογίου κατά 50% από την προηγούμενη κυβέρνηση. «Οι δημοπρασίες ΝΟΜΕ είναι βλαπτικές. Η ΔΕΗ πουλάει κάτω του κόστους την παραγωγή ρεύματος στους ανταγωνιστές της και μετά το ξαναγοράζει» επεσήμανε.
Η τοποθέτηση αυτή έρχεται μετά την αποτυχία και του δεύτερου διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων, στον οποίο δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα μεγάλη επιχείρηση από «ελληνικό FBI»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Συνεχίζονται οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.