Ελλαδα

Φερόμενος ως δολοφόνος της βιολόγου: Είμαι ηδονοβλεψίας

Προσήχθη ένας ακόμη άνδρας που φέρεται να τον βοήθησε να κρύψει το πτώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dol12.jpg
O 27χρονος Γ.Π.

«Είμαι ηδονοβλεψίας» φέρεται να ομολόγησε ο φερόμενος ως δολοφόνος της Αμερικανής βιολόγου στην Κρήτη.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη δολοφονία της Αμερικανής βιολόγου Σούζαν Ίτον, αλλά και από το γεγονός πως ο κύριος ύποπτος είναι ο 27χρονος ΓΠ, αγρότης, γιος παπά και πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ομολόγησε προφορικά το έγκλημα και παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και πως στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε.

Ο 27χρονος φέρεται να διαθέτει περιουσία στην περιοχή της σπηλιάς στο Ξαμουδοχώρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είδε τη Σούζαν Ίτον στο δρόμο και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι τα τελευταία δυο χρόνια ακολουθεί τη φιλοσοφία των Σαολίν και έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης στη φύση.

Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς η ψυχική υγεία του 27άχρονου βρίσκεται σε ανισορροπία ενώ εκδηλώνει διαταραχή. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr σημειώνουν ότι και ο δεύτερος αδελφός του δράστη, παρουσιάζει διαταραχή προσωπικότητας και εμφανίσει αντισυμβατική συμπεριφορά.

Πριν από δύο χρόνια ο Γ.Π είχε επισκεφτεί το όρυγμα στο Μάλμε και φέρεται να γνώριζε την περιοχή. Μαζί με το δράστη, έχει προσαχθεί και εξετάζεται αλλοδαπός εργάτης του 27άχρονου Γ.Π. και φέρεται να βοηθήσει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να κρύψει το πτώμα της άτυχης βιολόγου.

Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27άχρονου Γ.Π. κατά την αυτοψία εντοπίστηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί το πτώμα της 6άχρονης Αμερικανίδας. Στον χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι ύφασμα από το οποίο έχουν λάβει δείγματα και εκτιμούν ότι στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προκύψει DNA των δύο ανδρών που να τους τοποθετεί στη σκηνή εγκλήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ