Ελλαδα

Χαλκίδα: Επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς με το αυτοκίνητο

Τον είχαν σταματήσει για έλεγχο - Καταδίωξη στους δρόμους της Χαλκίδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό/© Pixabay

Αναστάτωση στη Χαλκίδα με αστυνομικούς να καταδιώκουν οδηγό και συνοδηγό αυτοκινήτου.

Κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα. Οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Μόλις οι ένστολοι πλησίασαν το όχημα, ο οδηγός έβαλε μπροστά και επιχείρησε να τους παρασύρει. Ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και άνοιξε πυρ. Η σφαίρα βρήκε το ψυγείο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το ΙΧ (χωρίς πινακίδες) να ακινητοποιηθεί.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της πόλης. Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες κατάφερε να διαφύγει προσωρινά, με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν και να συλλαμβάνουν τον άλλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 28χρονο Ρομά. Όπως διαπιστώθηκε, στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 22χρονος αδελφός του, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Ρομά μετέφεραν ηρωίνη, ενώ βρέθηκαν και διαρρηκτικά εργαλεία.

Τη δικογραφία, που περιλαμβάνει απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, σχημάτισε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ