Δράμα: Μητέρα πλήρωσε 20.000 ευρώ για τροχαίο - απάτη
Της είπαν μέσω τηλεφώνου ότι η κόρη της χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο
Η 82χρονη έπαθε πανικό όταν την πήρε «γιατρός» και της είπε ότι η κόρη της χρειαζόταν χειρουργείο άμεσα
Μέσα στον πανικό της για την τύχη του παιδιού της μια 82χρονη γυναίκα, δεν σκέφτηκε ότι αυτός που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της στη Δράμα και της συστήθηκε ως γιατρός δεν ήταν παρά κοινός απατεώνας.
Ο άγνωστος συνομιλητής είπε στην ταραγμένη γυναίκα ότι η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση, ενώ την ίδια στιγμή μια γυναίκα που προσποιήθηκε την κόρη της την παρακαλούσε κλαίγοντας να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν για την εγχείριση!
Η ηλικιωμένη δέχθηκε να καταβάλλει 20.000 ευρώ για να γίνει καλά το παιδί της και έδωσε στους δράστες την διεύθυνσή της. Λίγο αργότερα, ένας συνεργός τους πήγε στο σπίτι της, παρέλαβε τα χρήματα και έγινε άφαντος. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, η 82χρονη την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Δράμας που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.