Ελλαδα

Αυτοκτόνησε στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος της Αγίας Παρασκευής

Βρέθηκε κρεμασμένη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φυλακές Κορυδαλλού
Φυλακές Κορυδαλλού

Νεκρή στο κελί της εντοπίστηκε η 35χρονη που είχε σκοτώσει τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή.

Τέλος στη ζωή της έβαλε η 35χρονη που κατηγορείται ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε σκοτώσει τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή. Σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Κορυδαλλού την εντόπισαν κρεμασμένη στο κελί της. Η κατηγορούμενη γυναίκα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε προφυλακιστεί. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στον χώρο των παλαιών γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται οι υπόδικες.

Σε εξέλιξη το έργο της προανάκρισης. Προβληματισμό για τις συνθήκες θανάτου της και για το αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η κρατουμένη έκανε το απονενοημένο διάβημα, χρησιμοποιώντας το πόμολο της πόρτας.

Οικογενειακή τραγωδία

Το έγκλημα είχε σημειωθεί το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου. Γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι, επί της οδού Αμαρυλλίδος 21 στην Αγία Παρασκευή, όπου έμεναν η 35χρονη με τον 68χρονο πατέρα της. Όπως διαπιστώθηκε, η κόρη είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες και στα δυο χέρια της. Οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί από τους γείτονες, τη βρήκαν αιμόφυρτη στο πάτωμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ