Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο ψυκτικός - Παράλογο το έγκλημα, λέει ο δικηγόρος

«Θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια» ισχυρίζεται ο συνήγορος του καθ'ομολογίαν δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
psuktikos
Ο 31χρονος ψυκτικός/ ©INTIMENEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακρίτρια στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκη ο 31χρονος ψυκτικός, που ομολόγησε τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στην Καλαμαριά.

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακρίτρια στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ο 31χρονος ψυκτικός που ομολόγησε ότι δολοφόνησε για ασήμαντη αφορμή 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί της.

Ο συνήγορός του ωστόσο, κ. Νίκος Διαλυνάς, κάνει λόγο για παράλογη υπόθεση, που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια. 

Μάλιστα, ο ίδιος, αφού ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος εκ μέρους της οικογένειας του δράστη, ανέφερε ότι η ιστορία πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος, κάτι που ήδη έχει προτείνει στην ανακρίτρια. 

«Η υπόθεση αγγίζει τα όρια του παραλόγου. Πηγαίνει κάποιος να αλλάξει ένα air condition και καταλήγουμε σε αυτό το τραγικό συμβάν; Προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο πλευρών και το συμβάν έγινε σε βρασμό ψυχής. Ο εντολέας μου δεν πήρε χρήματα, δεν υπάρχει κίνητρο ληστείας, δεν ερεύνησε το διαμέρισμα. Δεν έκανε κάτι που να του προσάψεις κίνητρο», είπε ο κ. Διαλυνάς.

Πρόσθεσε δε ότι στα δικαστήρια βρίσκονται περίπου πενήντα άτομα, φίλοι και συνάδελφοι του δράστη, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως ήπιο και ήρεμο άτομο, το οποίο ποτέ δεν είχε δώσει κάποια αφορμή.

«Το θύμα κάτι του έκανε ή κάτι του είπε και προκλήθηκε ο βρασμός ψυχής. Ο εντολέας μου δεν απασχόλησε ποτέ τις διωκτικές αρχές», τόνισε ο κ. Διαλυνάς.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ