- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Εντοπίστηκε γενετικό υλικό 33χρονου σε σπίτι που έμενε ο Χ. Ξηρός
Ο δράστης συνελήφθη για διαρρήξεις σε ΑΤΜ στην Κατερίνη
Ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό 33χρονου ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη για διαρρήξεις σε ΑΤΜ. Το DNA του εντοπίστηκε σε σπίτι στην Ανάβυσσο όπου διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Σε μαντήλι που περιείχε 14 σφαίρες και βρέθηκε το 2015, σε σπίτι στην Ανάβυσσο Αττικής όπου κρυβόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός, ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό 33χρονου ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη για διαρρήξεις ΑΤΜ.
Οπως διευκρίνισε σε παρουσίαση της υπόθεσης, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο 33χρονος ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν μόνο για κλοπές, δεν αιτιολόγησε το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαντήλι ούτε παραδέχθηκε την παρουσία του στην Ανάβυσσο.
Από την έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι μαζί με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι, τον Αύγουστο του 2017 διέρρηξαν ΑΤΜ στο Σκούταρι Σερρών και αφαίρεσαν 52.000 ευρώ ενώ επιχείρησαν να παραβιάσουν άλλα δύο ΑΤΜ στο Δημητρίτσι Σερρών και στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Στην τελευταία μάλιστα περίπτωση, κατά τη διαφυγή τους είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο.
Σε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν 28 φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδηγίες αυξημένης ασφάλειας από το ΥΝΑΝΠ μετά τα πλήγματα σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια
Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία και οι γιοι του Παύλος και Νικόλαος
Επτά αγρότες κατηγορούμενοι για απάτη σε βάρος της ΕΕ επέστρεψαν χρήματα και καταδικάστηκαν με μειωμένες ποινές
Άφησε ξεχωριστό στον καλλιτεχνικό και τοπικό κόσμo
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.