Ελλαδα

Το όσμιο είναι το ακριβότερο μέταλλο και «πολεμούν» την Ελλάδα για να το αποκτήσουν;

Ο κ. Αϋφαντής αρθρογραφεί τακτικά για επικείμενες καταστροφές που θα υποστεί ο Ελληνισμός, και συχνά διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας

Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο κ. Αϋφαντής διατύπωσε πρώτος τη θεωρία συνωμοσίας πως το όσμιο είναι το ακριβότερο μέταλλο και «πολεμούν» την Ελλάδα για να το αποκτήσουν

Εδώ και πολλά χρόνια διακινείται ο ισχυρισμός ότι το όσμιο είναι το πολυτιμότερο μέταλλο στον πλανήτη, και πως κάποιοι «πολεμούν» κρυφά την Ελλάδα για να το αποκτήσουν.

ΨΕΥΔΕΣ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Πρόσφατα στο kyklwpas.blogspot.com και παλιότερα στο makeleio.gr, newsnowgr,
taxalia.blogspot.comapocalypsejohn.comthesecretrealtruth.blogspot.com και πολλά ακόμη διαβάζουμε:

 

Είναι αλήθεια;

Ας δούμε πρώτα πως ξεκίνησε η ιστορία με το όσμιο στην Ελλάδα.

Το 2009 εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό διαδίκτυο ο ισχυρισμός περί ύπαρξης οσμίου στη χώρα μας και ειδικότερα στα Ίμια. Ο άνθρωπος που φαίνεται πως διατύπωσε πρώτος αυτή τη θεωρία, ήταν πιθανότατα ο στρατηγός (εα) Γεώργιος Αϋφαντής, μέσα από σχετικά του συγγράμματα. Ο κ. Αϋφαντής αρθρογραφεί τακτικά για επικείμενες καταστροφές που θα υποστεί ο Ελληνισμός, και συχνά διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας όπως αυτή που υποστηρίζει πως ο Ντέιβιντ Ρότσιλντ θα είναι ο νέος παγκόσμιος ηγέτης. Επομένως η αξιοπιστία των ισχυρισμών του, σε συνδυασμό με τη μη προσκόμιση οποιασδήποτε απόδειξης, την καθιστούν εντελώς αναξιόπιστη.

 

Το 2010, εμφανίζεται άρθρο στην ιστοσελίδα geodifhs.com, όπου διατυπώνεται ο ισχυρισμός πως μπορεί να υπάρχει όσμιο στα Ίμια.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.