Ελλαδα

Athens Pride: Η παρέλαση, ο Ζακ και η εκρηκτική Φουρέιρα (video)

Όλα όσα έγιναν στη μαζική παρέλαση του Athens Pride 2019

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Athens Pride στόλισε την Αθήνα στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η παρέλαση και η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή.

Μαζική ήταν η παρέλαση του Athens Pride 2019. Το κέντρο της Αθήνας από νωρίς χθες το απόγευμα κατακλύστηκε από πολλά χρώματα και σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία που πλαισιώθηκε από ήχους τυμπάνων και άρματα.

Athens Pride © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Athens Pride © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Athens Pride © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Athens Pride 2019 © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, το μπλοκ με το πανό για τον Ζακ Κωστόπουλο αποκόπηκε από την υπόλοιπη πορεία και κατευθύνθηκε προς την οδό Γλάδστωνος, όπου έπεσε νεκρός ο ακτιβιστής. Με κεντρικό σύνθημα «Οργή και θλίψη η Ζάκι θα μας λείψει» οι διαδηλωτές παρέμειναν για κάποια ώρα στο σημείο γράφοντας και φωνάζοντας συνθήματα.

Kόσμος στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πριν την έναρξη της παρέλασης πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και οργανώσεις απηύθυναν χαιρετισμούς για την πραγματοποίηση του φετινού Athens Pride, ενώ και η Βολή φωταγωγήθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Αthens Pride © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα

Μετά τη πορεία ακολούθησαν συναυλίες με τον Φοίβο Δεληβοριά, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαυρογιώργη αλλά και την Ελένη Φουρέιρα η οποία ήταν η headliner της βραδιάς και ξεσήκωσε το κοινόμε την εκρηκτικήεμφάνισή της. Η τραγουδίαστρια που έχει συμμετάσχει και σε άλλα Pride και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μετά την περσινή εμφάνισή της στη Eurovision, τραγούδησε το Fuego που της χάρισε τη δέυτερη θέση στο διαγωνισμό, και τα νέα της ξενόγλωσσα τραγούδια.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fire on stage ?? @foureira #foureira #foureiralove

A post shared by foureira_.love (@foureira_.love) on

 

O πατέρας Κλεομένης και ο γυμνός με την ελληνική σημαία

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης του Athens Pride 2019, την φλας συγκέντρωσε ένας άνδρας ολόγυμνος που φορούσε μόνο την ελληνική σημαία σαν μπέρτα και ξυπόλυτος περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και ο πατέρας Κλεομένης.

Αthens Pride © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Αthens Pride © INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ