- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής για το συμβάν στο Παραλιακό Μέτωπο
«ΔΕΝ υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου»
Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν στο παραλιακό μέτωπο εξέδωσε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.
Σε ανακοίνωσή της, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ) αναναφέρει ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα διαρροής αναφορικά με το συμβάν στο παραλιακό μέτωπο.
«Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 μμ στην Νέα Παραλιακή, στο ύψος του Μοσχάτου, εντός του εργοταξίου ανάπλασης του Παραλιακού Mετώπου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, χτυπήθηκε υφιστάμενος κεντρικός αγωγός φυσικού αερίου.
Τεχνικά κλιμάκια της ΕΔΑ Αττικής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες και απομόνωσαν το σημείο.
Κατά συνέπεια, ΔΕΝ υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου. Το συμβάν δεν δημιουργεί κανένα θέμα στην τροφοδοσία των καταναλωτών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.