Ελλαδα

Σύλληψη και του τρίτου δραπέτη του Μεταγωγών

Στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ / © INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Πληροφορίες για σύλληψη και του τρίτου δραπέτη του Μεταγωγών.

Συνελήφθη πριν από λίγο και ο τρίτος δραπέτης από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Είναι ο τρίτος από τους τέσσερις Αλβανούς κακοποιούς που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών, στην Πέτρου Ράλλη.

Πρόκειται για τον 35χρονο που συμμετείχε στη συμμορία των ληστών που είχαν εισβολή στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη το 2018. 

Τότε, οι ληστές είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ και ακριβά ρολόγια από την συλλογή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον 35χρονο επικίνδυνο κακοποιό, ενώ περπατούσε στην οδό Βρυούλων, στη Νέα Σμύρνη. Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον δραπέτη και έτσι δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν βρέθηκε επάνω του όπλο.

Σημειώνεται, ότι ο πρώτος από τους τέσσερις κρατούμενους που απέδρασαν συνελήφθη στην περιοχή του Ρέντη, ενώ ο δεύτερος στον Βοτανικό. Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται πλέον στον εντοπισμό και τη σύλληψη και του τέταρτου κακοποιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ