Ελλαδα

Με Super Puma ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο Καστελόριζο

Γιατί δεν εκτελέστηκε η προγραμματισμένη πτήση από την Ρόδο προς το ακριτικό νησί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας
Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας / © INTIME NEWS/ ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρωινή ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών για την εξέλιξη της διαδικασίας των επαναληπτικών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Ένα super puma επιστρατεύθηκε χθες το βράδυ, προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στο Καστελόριζο ο δικαστικός αντιπρόσωπος για τις σημερινές επαναληπτικές εκλογές.

Όπως ανέφερε κατά την πρωινή ενημέρωση ο αρμόδιος γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, αυτό έγινε γιατί δεν εκτελέστηκε η προγραμματισμένη πτήση από την Ρόδο προς το Καστελόριζο.

Εκτός αυτού, ακόμα ένας δικαστικός αντιπρόσωπος δήλωσε ασθένεια σήμερα το πρωί και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον αναπληρωτή του.

Κατά τα λοιπά, οι εκλογές διεξάγονται χωρίς προβλήματα σε 27.659 εκλογικά τμήματα από τα 39.063 της προηγούμενης Κυριακής, δηλαδή στο 71% των τμημάτων της πρώτης Κυριακής και στο 80% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Όπως είπε ο κύριος Πουλάκης, η συλλογή των αποτελεσμάτων αναμένεται να γίνει σύντομα, μετά το κλείσιμο της κάλπης, ενώ εκτίμησε πως «πολύ σύντομα θα έχουμε και τα τελικά αποτελέσματα».

Εκλογές 2019: Με super puma πήγε ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο Καστελόριζο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ