Ελλαδα

AREXPO: Γεγονός η πρώτη έκθεση για το Real Estate στην Ελλάδα

Από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου επαγγελματίες και ιδιώτες κατοικοεδρεύουν στο Μαρούσι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθήνα
Αθήνα, Real Estate / © INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται μια έκθεση για την αναπτυσσόμενη αγορά του Real Estate για επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες που αναζητούν ένα… σπίτι.

Χρειάστηκε, όπως πάντα, πολύ ψάξιμο, αλλά τελικά το Real Estate βρήκε το… σπίτι του.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα μαζευτούν στο δικό τους σπίτι… την έκθεση AREXPO!

Η πρώτη έκθεση για το Real Estate στην Ελλάδα ανοίγει με τα εγκαίνια της την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPOMAROUSSI, και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Kυριακή 9 του μηνός.

Στόχος της έκθεσης είναι η αλληλεπίδραση των εκθετών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, ενώ αποτελεί ευκαιρία για τους εκθέτες να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έκθεση ευελπιστεί να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σχετικά με την εύρεση επόμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, τις συμβουλές στην πώληση ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις, τα trends της αγοράς, καθώς και ευκαιρίες επενδύσεων.

900x600.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί στην ΑREXPO είναι σημαντικοί φορείς όπως το  Αραβοελληνικό επιμελητήριο  εμπορίου και αναπτύξεως, το Ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, το Ελληνοκινεζικό εμπορικό, βιομηχανικό, τουριστικό και ναυτιλιακό επιμελητήριο και το Ελληνοτουρκικό και Ελληνοβουλγαρικό εμπορικό επιμελητήριο.

Το παρών θα δώσουν και το Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων  Κτηματομεσιτών.

Εσπερίδα για το μέλλον της κτηματομεσιτικής αγοράς

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο πλαίσιο τον εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Το σήμερα και το αύριο της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα».

Μέσα σε 4 ώρες, οι επισκέπτες της AREXPO θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του Real Estate. Το φαινόμενο της Golden Visa, το μέλλον των τουριστικών ακινήτων, αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες, το digital transformation του Real Estate, τα τελευταία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά και data από την αγορά, προγράμματα πράσινης ανάπτυξης είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν. Οι ομιλητές θα θέσουν τις βάσεις, αλλά οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων θα διαμορφώσουν τελικά τη συζήτηση. Μια πρώτη ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα θέματα του κλάδου με ομιλητές τους πλέον ειδικούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ