- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
AREXPO: Γεγονός η πρώτη έκθεση για το Real Estate στην Ελλάδα
Από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου επαγγελματίες και ιδιώτες κατοικοεδρεύουν στο Μαρούσι
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται μια έκθεση για την αναπτυσσόμενη αγορά του Real Estate για επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες που αναζητούν ένα… σπίτι.
Χρειάστηκε, όπως πάντα, πολύ ψάξιμο, αλλά τελικά το Real Estate βρήκε το… σπίτι του.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα μαζευτούν στο δικό τους σπίτι… την έκθεση AREXPO!
Η πρώτη έκθεση για το Real Estate στην Ελλάδα ανοίγει με τα εγκαίνια της την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPOMAROUSSI, και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Kυριακή 9 του μηνός.
Στόχος της έκθεσης είναι η αλληλεπίδραση των εκθετών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών, ενώ αποτελεί ευκαιρία για τους εκθέτες να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η έκθεση ευελπιστεί να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σχετικά με την εύρεση επόμενης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, τις συμβουλές στην πώληση ακινήτων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις, τα trends της αγοράς, καθώς και ευκαιρίες επενδύσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί στην ΑREXPO είναι σημαντικοί φορείς όπως το Αραβοελληνικό επιμελητήριο εμπορίου και αναπτύξεως, το Ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, το Ελληνοκινεζικό εμπορικό, βιομηχανικό, τουριστικό και ναυτιλιακό επιμελητήριο και το Ελληνοτουρκικό και Ελληνοβουλγαρικό εμπορικό επιμελητήριο.
Το παρών θα δώσουν και το Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών.
Εσπερίδα για το μέλλον της κτηματομεσιτικής αγοράς
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο πλαίσιο τον εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Το σήμερα και το αύριο της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα».
Μέσα σε 4 ώρες, οι επισκέπτες της AREXPO θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του Real Estate. Το φαινόμενο της Golden Visa, το μέλλον των τουριστικών ακινήτων, αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες, το digital transformation του Real Estate, τα τελευταία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά και data από την αγορά, προγράμματα πράσινης ανάπτυξης είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν. Οι ομιλητές θα θέσουν τις βάσεις, αλλά οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων θα διαμορφώσουν τελικά τη συζήτηση. Μια πρώτη ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα θέματα του κλάδου με ομιλητές τους πλέον ειδικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.