Ελλαδα

Ξεσπά η σύζυγος του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού: Λυτρώθηκα

«Πώς μπορεί να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, να αφήσεις ορφανά δύο παιδιά, να κλείσεις ένα σπίτι»;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Γραικός με τη σύζυγό του
Ο Δημήτρης Γραικός με τη σύζυγό του

Ξεσπά η σύζυγος του δολοφονημένου Δημήτρη Γραικού, που την θεωρούσαν ύποπτη: Είναι λύτρωση ότι βρέθηκε το πτώμα και ο δολοφόνος

Επί δυόμισι χρόνια έψαχναν τον άνθρωπό τους. Και λίγο αργότερα, στοχοποιήθηκε η ίδια ότι είναι υπαίτια για την περίεργη εξαφάνιση του συζύγου της Δημήτρη Γραικού.

Μετά την αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας με τον εντοπισμό του πτώματος και την ομολογία του δολοφόνου του, η σύζυγός του και μητέρα των δύο τους παιδιών, μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνει ότι νιώθει πως η εξέλιξη αυτή είναι μια λύτρωση καθώς πια θα ξέρει πού βρίσκεται ο άνθρωπός της και θα μπορεί να κάνει έστω ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

«Τι να σας πω; Τι να πω μετά από δυόμισι χρόνια και όλα αυτά που έχουμε περάσει; Ότι, εντάξει, είμαι ικανοποιημένη, ότι επιτέλους τελείωσε, ότι θα αναπαυθεί η ψυχή του, η δική του και η δική μας…» λέει η χήρα του Δημήτρη Γραικού.

«Εγώ πιστεύω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, άσχετα με τα όσα γράφτηκαν και τα όσα είπαν, ότι όλοι είναι καλοί. Πώς μπορείς να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, να αφήσεις ορφανά δύο παιδιά, να κλείσεις ένα σπίτι; Με τι καρδιά; Έλεγα “δεν είναι δυνατόν”. Μου είπαν ότι κι αυτός έχει τρία παιδιά. Και να σας πω και κάτι, μερικές φορές έλεγα, όταν μου έλεγαν ότι “αν έγινε κάτι, το έκανε αυτός”, έλεγα “μα, αυτός ο άνθρωπος, από ό,τι μου είχαν πει, κάθε μέρα στα σφαγεία διαχειρίζεται πολλά λεφτά, γιατί να το κάνει αυτό στον Δημήτρη;”. Για τα χρήματα, για τα χρήματα, για οικονομικούς λόγους έγινε ό,τι έγινε» λέει η γυναίκα του θύματος.

«Είναι λύτρωση γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό με έτρωγε. Αυτό από μέσα μου με έτρωγε. Δεν εξαφανίζεται έτσι ένας άνθρωπος. Τι ήταν και άνοιξε η γη και τον κατάπιε; Ήταν λύτρωση που τον βρήκαμε. Έκλεισε ο πρώτος χρόνος, έκλεισε ο δεύτερος, δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγαινα και άναβα ένα κεράκι μόνη μου. Έλεγα “Θεέ μου, αν ζει, όπου και να ‘ναι, να είναι καλά και αν δε ζει…”. Γιατί, για την ψυχή του, δεν ήξερα πού είναι. Τώρα θα ξέρω ότι είναι κάπου. Να μπορώ να κάνω ένα τρισάγιο, κάτι… Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος, δεν του άξιζε. Ο γιος μου μου είπε "μανούλα, το περιμέναμε, μη στεναχωριέσαι, απλώς ήρθε η δικαίωση τώρα"» καταλήγει η χήρα του Δημήτρη Γραικού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.