- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε νοσοκομείο της Αθήνας και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 35χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά στη Ζάκυνθο.
Στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου, νοσηλεύεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 35χρονος, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, μετά από καβγά που είχε με ομοεθνείς του, αργά χθες το βράδυ στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στην Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος άντρας διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της περιοχής όπου ήταν θαμώνες και οι άλλοι δύο Βρετανοί. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού.
Ο ένας εκ των δύο Βρετανών, έδωσε μια γροθιά στο θύμα, το οποίο κατά την πτώση χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στην συνέχεια οι δύο νεαροί έφυγαν από το χώρο αλλά περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο το περιστατικό και το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.
Ο άτυχος 35χρονος, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και από εκεί με σκάφος της πολεμικής αεροπορίας έγινε αεροκομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην Ζάκυνθο, καθώς την Κυριακή είχε προγραμματιστεί ο γάμος ενός φίλου του.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε, από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.