- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Συμμορία κρατούσε όμηρους 11 αλλοδαπούς
Οι τρεις δράστες ζητούσαν χρήματα από συγγενείς τους
Απελευθερώθηκαν από δώμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης 11 αλλοδαποί που κρατούσαν παρά τη θέλησή τους τα μέλη συμμορίας.
Απελευθερώθηκαν από δώμα στην περιοχή της Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης 11 αλλοδαποί που κρατούσαν παρά τη θέλησή τους τα μέλη μιας συμμορίας. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 58, 49 και 35 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής, της παράνομης μεταφοράς-προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παραβάσεων των «Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών».
Το δώμα με τους αλλοδαπούς εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου οι τρεις συλληφθέντες κρατούσαν τα 11 άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, απαιτώντας να καταβάλουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα χρηματικό ποσό, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι μετανάστες είχαν μπει στη χώρα, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, και μεταφέρθηκαν στο δώμα της ταράτσας όπου κρατούνταν με την απειλή βίας.
Σε έρευνα στο σπίτι 58χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, 14 συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης, υλικά συσκευασίας (χάρτινες καρτέλες, κολλητική ταινία), 7 φυσίγγια των 9mm και ένας σιγαστήρας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόσφατα είχε διευθύνει και την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ηρακλή
Ο 89χρονος περιέγραφε χρόνια ταλαιπωρίας με το ΙΚΑ και προειδοποιούσε για εκδικητική ενέργεια
Δεμένα θα είναι τα πλοία στα λιμάνια
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
Κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Το παιδί απομακρύνθηκε με εισαγγελική εντολή
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις εκτιμήσεις μας» ανέφερε ο σεισμολόγος
«Από Δευτέρα επιστροφή στην Άνοιξη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες που έχουν εκδώσει εισιτήρια
Ιατρικό ανακοινωθέν Ερυθρού Σταυρού - Χωρίς σοβαρά ευρήματα οι τραυματισμοί των πέντε ασθενών
Ένταση μετά το μακελειό Νοεμβρίου - Καταγγελία για απειλές σε 9χρονο παιδί από τη χήρα θύματος
Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια γυναίκα με το παιδί της
Καθηγήτρια φέρεται να πρόβαλλε θρίλερ σε μαθητές, προκαλώντας τους φόβο και αντίδραση των γονέων
Η πιθανή μεταφορά της αργίας δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για πέντε συνεχόμενες ημέρες ανάπαυσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του ανακριτή του Ναυτοδικείου Πειραιά
Ποια δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία την Πέμπτη 30/4
Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.