Λεωφορειολωρίδες με κάμερες ξανά - Ποιο είναι το πρόστιμο
Ο ΟΑΣΑ ελπίζει σε βελτίωση των χρόνων των δρομολογίων των ΜΜΜ
Τίθενται σε λειτουργία οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες από τον ΟΑΣΑ με στόχο να βελτιωθούν οι χρόνοι των δρομολογίων.
Εκ νέου θέτει σε λειτουργία τις κάμερες που επιβλέπουν την κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες ο ΟΑΣΑ, σε μία προσπάθεια να βελτιωθούν οι χρόνοι των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ και να μπει ένα τέλος στο μπάχαλο με τους παραβάτες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη λωρίδα προκειμένου να αποφύγουν την κίνηση, ταλαιπωρώντας και εκνευρίζοντας το επιβατικό κοινό.
Για το σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ σύναψε σύμβαση με εταιρεία η οποία αναλαμβάνει τον έλεγχο και τη συντήρηση των συστημάτων που θα καταγράφουν τις παραβάσεις.
Η εταιρεία θα καταγράφει τις παραβάσεις και στη συνέχεια θα τις προωθεί στον ΟΑΣΑ με φωτογραφίες αυτοψίας από κάθε σημείο προκειμένου να επιβληθεί το σχετικό πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται ότι το ωράριο λειτουργίας των λεωφορειολωρίδων ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 06:00 έως 16:00 ενώ οι λεωφορειολωρίδες αντίθετης ροής λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο.
Παράλληλα το πρόστιμο για τους παραβάτες ανέρχεται στα 200€, ενώ σε περίπτωση που κάποιος σταθμεύσει σε λεωφορειολωρίδα, του επιβάλλεται πλέον του προστίμου και αφαίρεση πινακίδων καθώς επίσης και απομάκρυνση του οχήματός του με γερανό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περίοικοι την ακινητοποίησαν πριν βγει στον κεντρικό δρόμο
Τι ισχύει για πλοία, αεροπλάνα και ΜΜΜ
Δορυφορική εποπτεία υψηλής ακρίβειας σε όλο το δίκτυο - Μια ελληνική τεχνολογική πρωτοπορία που ενισχύει την ασφάλεια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι Αρχές δεν εντόπισαν κάτι επικίνδυνο
Τι είπε ο Δημήτρης Ξενάκης για το περιστατικό με τη μητέρα του φοιτητή
Κινητοποίηση για συλλογικές συμβάσεις και επαναφορά του ταμείου ανεργίας
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Πού θα πρέπει να μπουν οι γονείς και οι κηδεμόνες
Πού εντοπίστηκε από τις Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.