- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Όρμησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο του ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αδερφού του θύματος
Ένταση στα Χανιά. Κόσμος επιχείρησε να λιντσάρει τον φονιά του Κώστα Κατσουλάκη.
Ο 60χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη, ιδιοκτήτη μίνι - μάρκετ στο Βαμβακόπουλο, πατέρα ενός 4χρονου παιδιού και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, πέρασε για δεύτερη φορά σήμερα το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων για να απολογηθεί.
Εισαγγελέας και ανακριτής τον έκριναν προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αδερφού του θύματος, Αντώνη Κατσουλάκη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στη διαχρονική ανοχή που επέδειξαν οι αρχές στον δράστη και να απαιτήσουν ουσιαστική δικαιοσύνη.
Λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτισης που υπήρξε, οι αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτίριο με αυτό των δικαστηρίων.
Όμως ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους. Μόλις τον είδαν στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ο κόσμος ξέσπασε και επειχειρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.
Ο αδερφός του θύματος και ένας ξάδερφος κάλεσαν τον κόσμο να αποχωρήσουν. Μάλιστα κάποιος από τον κόσμο είπε χαρακτηριστικά: Δεν αξίζει για ένα σκύλο να τον κυνηγάμε γύρω γύρω.
Οι αρχές τον οδήγησαν ξανά προς το εσωτερικό του κτιρίου για να τον βγάλουν λίγη ώρα αργότερα από πλαϊνή είσοδο και να τον οδηγήσουν στη φυλακή.
Νωρίτερα ο αδερφός του θύματος, Αντώνης Κατσουλάκης είχε δηλώσει πώς βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να πιέσουν τις αρχές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω και να "τρώνε" αθώα παιδιά.
Σημειώνεται ότι κανένας δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπαγγέλτως δικηγόρος, η οποία ανέφερε στο Flashnews.gr οτι ο δράστης στο απολογητικό του υπόμνημα ζήτησε συγχώρεση από την οικογένεια του θύματος και αποδέχτηκε τυπικά το κατηγορητήριο. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις διατάξεων περί όπλων. Επίσης αξίζει να σημειωθεί οτι ο δράστης δεν δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα και σε σχετική ερώτηση του Flashnews.gr στη δικηγόρο - η οποία σημειωτέον τόνιζε οτι δεν ήταν δική της επιθυμία η εκπροσώπηση του κατηγορουμένου αλλά διορίστηκε αυτεπαγγέλτως - επανέλαβε οτι ο 60χρονος τυπικά αποδέκτηκε τις κατηγορίες.
Πηγή: flashnews.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.