- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προσαγωγή στη Λιβαδειά για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας
Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα
Στο τμήμα ασφάλειας της Λιβαδειάς έχει προσαχθεί ένας 54χρονος στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραυματισμό ενός κοριτσιού ανήμερα του Πάσχα.
Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ χθες Τρίτη στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των ερευνών των αστυνομικών αρχών για τον τραυματισμό μιας οκτάχρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του άνδρα αυτού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα. Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο εβλήθη η σφαίρα που τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία η σφαίρα διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών η οποία βλήθηκε από περίστροφο 357 ή 38 special χτύπησε στη δεξιά κροταφική χώρα την 8χρονη Αλεξία στην αυλή του σπιτιού της κι ενώ εκείνη έπαιζε.
Το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της μικρής στάλθηκε για βαλλιστική έρευνα και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, πως το όπλο δεν ήταν καραμπίνα αλλά περίστροφο.
Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού οι γονείς της μικρής Αλεξίας αγωνιούν για την τύχη του παιδιού τους. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες χωρίς η 8χρονη να παρουσιάζει επιπλοκές, η αισιοδοξία μεγαλώνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.