Ελλαδα

Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη στην Κρήτη

Σε οικόπεδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στη Ηράκλειο της Κρήτης. Το αυτοκίνητο άνηκε σε αγνοούμενο.

Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης του 83χρονου Γιώργου Τριανταφύλλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 7 Απριλίου.

Σύμφωνα πληροφορίες από το e-kriti.gr, νωρίτερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου σε οικόπεδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας νεκρός σε προχωρημένη σήψη. Το αυτοκίνητο εντόπισε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου όταν πήγε να κάνει εργασίες.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο ιατροδικαστής, ενώ αναμένεται να γίνουν οι διαδικασίες αναγνώρισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τριανταφύλλου εξαφανίστηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, όποτε και έφυγε από το σπίτι του στο Ηράκλειο και μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Παντάνασσας.

Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από τη «Γραμμής Ζωής», την Κυριακή, όποτε και εξαφανίστηκε, ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια.