Ελλαδα

Αλ. Λυκουρέζος: Επιμένει στην αγωγή του κατά της Κ. Παπακώστα

«Παρεβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Αλέξανδρος Λυκουρέζος/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Δεν κάνει πίσω ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της Κατερίνας Παπακώστα.

Την απόφασή του να επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, παρά τη διορθωτική δήλωσή της.

«Χθες κατέθεσα αγωγή… Παρεβίασε κατά τρόπο βάναυσο άρθρο πρόσφατου νόμου, ο οποίος απαγορεύει και θεωρεί παράνομο σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά αυτόν τον δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων πριν από την αμετάκλητη (απόφαση)» σημείωσε ο ποινικολόγος και δικηγόρος, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. «Θα επιμείνω για να δει πως ήταν ατυχέστατη,  και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει με απόλυτη σαφήνεια κατά τρόπον βάναυσο» σχολίασε ο κ. Λυκουρέζος. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι «αναμφισβήτητα ορισμένοι κύκλοι προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση. «Δεν με αφόρα το θέμα της μαφίας, κακώς συνδέθηκε το όνομα μου με αυτή την ιστορία» ξεκαθάρισε. 

Και κατέληξε: «Έχω απολυτή εμπιστοσύνη στους κριτές μου. Παραμένω στη μαχομένη δικηγορία. Είχα μεγάλο κύμα υποστήριξης συμπαράστασης κάτι που με συνεκίνησε και με ευχαρίστησε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ