Ελλαδα

Χαμογελαστός βγήκε από τον ανακριτή ο Λυκουρέζος (video)

Με κλάματα έπεσε στην αγκαλιά του η κόρη του Μαρία-Ελένη. Χειροκροτούσε η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξανδρος Λυκουρέζος
Αλέξανδρος Λυκουρέζος © INTIMENEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Χαμογελαστός βρήκε από τον εφέτη-ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Με κλάματα και χειροκροτήματα τον υποδέχθηκαν η Μαρία-Ελένη κι η Νατάσα Καλογρίδη

Με ένα χαμόγελο ανακούφισης βγήκε αργά τη νύχτα από το Εφετείο όπου απολογήθηκε για περίπου 10 ώρες, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.

Εκεί, τον περίμεναν η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου η οποία έπεσε στην αγκαλιά του με κλάματα κι η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη που χειροκροτούσε.

Δήλωση Α. Λυκουρέζου

Στο Εφετείο της Αθήνας έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες και του Θεόδωρου Παναγόπουλου.

Ο Θρασύβουλος Κονταξής, δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αμέσως μετά την απόφαση του ειδικού εφέτη ανακριτή και του εισαγγελέα, ανέφερε: «Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Θρασύβουλος Κονταξής

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δικηγόροι αφέθηκαν  ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Στον μεν πρώτο 86χρονο ποινικολόγο, ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 50.000 ευρώ.

Στον δεύτερο δικηγόρο, επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ