Ελλαδα

Ηχηρό «όχι» στη Χρυσή Αυγή από τον Δήμο Κρωπίας

Δεν έχει δοθεί άδεια για εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής» στις 21 Απριλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμος Κρωπείας
Δήμος Κρωπείας

Ο Δήμος Κρωπίας διαψεύδει ότι έχει δοθεί άδεια για εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου

Καμία άδεια δεν έχει δοθεί για εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κρωπίας.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης 'Ελληνική Αυγή' την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων».

Νωρίτερα με ανάρτηση στο Facebook θέση κατά της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής πήρε ο σύνδεσμος της Original στο Μαρκόπουλο.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ