- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από γαστρεντερίτιδα στην εκδρομή τους
Τα παιδιά προέρχονταν από σχολείο της Κατερίνης και τα δύο από σχολείο της Κοζάνης που βρίσκονταν στο Ναύπλιο
Σε νοσοκομείο του Ναυπλίου μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δεκάδες παιδιά ηλικίας 14-15 ετών με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου Ναυπλίου τα ξημερώματα της Κυριακής όταν δεκάδες παιδιά ηλικίας 14-15 ετών προσήλθαν το ένα μετά το άλλο στο νοσοκομείο, με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού.
Τα 18 παιδιά προέρχονταν από σχολείο της Κατερίνης και τα δύο από σχολείο της Κοζάνης και βρίσκονταν στο Ναύπλιο στα πλαίσια πενθήμερης εκδρομής. Εκτός από τα παιδιά προσήλθε στο νοσοκομείο και ένας καθηγητής με τα ίδια συμπτώματα. Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός, αλλά τα συμπτώματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Οι μαθητές συνέχισαν να προσέρχονται στο νοσοκομείο και την Κυριακή. Όλοι τους έμεναν σε συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, γύρω από το Ναύπλιο.
Όπως δήλωσε η εφηρεύουσα παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου στο anagnostis.org, όλοι παρουσίαζαν συμπτώματα που παραπέμπουν σε γαστρεντερίτιδα. Τα συμπτώματα αυτά θα μπορούσαν να οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση, αλλά και σε κάποια ίωση, άπλυτα χέρια κλπ. Τα μισά περίπου παιδιά νοσηλεύτηκαν για ένα περίπου 24ωρο και εξήλθαν σήμερα από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.