Ελλαδα

Συνέλαβαν τους νεαρούς που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στην Κρήτη

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με βαριές κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripolikointimenews.jpg
© INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗ

Ο ένας μετά τον άλλο έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών και οι δύο νεαροί πουπυροβόλησαν κατά των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τους καταδίωκαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή Λίμνες του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Αργά της Τρίτης, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον πρώτο από τους δράστες, έναν 24χρονο από καλή οικογένεια του Ηρακλείου, τον προσήγαν από το Ηράκλειο στον Άγιο Νικόλαο και αναγνωρίστηκε από έναν ηλικιωμένο τον οποίο είχε ξυλοκοπήσει νωρίτερα στις Λίμνες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα, συνέλαβαν στο σπίτι του και τον 28χρονο συνεργό και στενό του φίλο, γιο σεσημασμένου γα διάφορα αδικήματα.

Οι δύο νεαροί είχαν διαφύγει με ένα μαύρο αγροτικό 4Χ4 μετά το επεισόδιο σε βάρος του ηλικιωμένου, αλλά τους καταδίωξαν αστυνομικοί και το εγκατέλειψαν, αφού πρώτα άνοιξαν πυρ με τα όπλα τους, χωρίς να τραυματίσουν κάποιον. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με βαριές κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, απείθεια, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ