- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας.
Τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 9 έως 15, στη Θράκη από 10 έως 17, στην Πελοπόννησο από 11 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 19, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 17, και στην Κρήτη από 12 έως 22 και τοπικά στα ανατολικά έως 24 με 25 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί ίδιας έντασης. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με σημαντική σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι, φτάνοντας το βράδυ τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες από νωρίς το πρωί. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Από τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις ρίψεις νερού
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.