- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόδος: Συνεχίζεται η κατάληψη – Στον αέρα το συνέδριο της ΓΣΕΕ
Δήμαρχος: Πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια
Υπό κατάληψη παραμένει το ξενοδοχείο «Ρόδος Πάλας» στη Ρόδο, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι εργασίες του 37ου εκλογο-απολογιστικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ.
Έως αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνουν και σε ποιον χώρο οι εργασίες του συνεδρίου, ενώ οι σύνεδροι παραμένουν στο ξενοδοχείο αναμένοντας τις αποφάσεις.
Όπως έγινε γνωστό, για τις εξελίξεις τη χθεσινή νύχτα ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας Ρόδου και ο αστυνομικός διευθυντής, τη συνδρομή των οποίων ζήτησε η διοίκηση της ΓΣΕΕ για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.
Τον χώρο του ξενοδοχείου επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος με δηλώσεις του απηύθυνε έκκληση και στις δυο πλευρές να αμβλύνουν τις διαφορές τους και να προχωρήσουν οι εργασίες του συνεδρίου.
Ο δήμαρχος Ρόδου χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζοντας ότι σε τελική ανάλυση αυτά προκαλούν ζημιά στον συνδικαλισμό και τη δημοκρατία.
«Είμαι διατεθειμένος να συμβάλω έτσι ώστε να βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση μέσα στις επόμενες ώρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.