Ελλαδα

Πτώση γυναίκας στο Mall: Μιλούσε στο κινητό και μετά έπεσε

Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση γυναίκας στο Mall το βράδυ της Τετάρτης αναζητά η αστυνομία. Η γυναίκα, αν και στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του εμπορικού κέντρου δείχνει ότι την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το protothema κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Γυναίκα πάντως που έγινε μάρτυρας στο περιστατικό δήλωσε: «Ήμουν από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο και μου λέει ότι έπεσε μία γυναίκα, ότι άκουσε το μπαμ με το που μπήκε μέσα στο Mall. Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μας διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία».

Η ανακοίνωση του The Mall Athens

Από την πλευρά της η Lamda Development με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν.

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.