Ελλαδα

«Κάθε παιχνίδι μια νίκη για την Ελεονώρα»

Εκδήλωση ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό της μικρής Ελεονώρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκδήλωση για τη θεραπεία της μικρής Ελεονώρας
Εκδήλωση για τη θεραπεία της μικρής Ελεονώρας

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "Eleonorawins" η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία -παράρτημα Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης- διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Ελεονώρας η οποία πάσχει απο νευροβλάστωμα 4ου σταδίου  έτσι ώστε εξασφαλιστεί πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό . 

Μια εξ’ αυτών θα λάβει χώρα στις 23/3/2019 και ώρα 11:00-14:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" Κύπρου 68 Αργυρούπολη. 

Πρόκειται για την εκδήλωση "Κάθε παιχνίδι... μια νίκη για την Ελεονώρα", ένα διαδραστικό παιδικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών, τη θεατρική παράσταση "Ο μικρός Πρίγκιπας" από την ομάδα των πέντε εποχών και πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά. 

Για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να διατεθούν προσκλήσεις έναντι αντίτιμου του συμβολικού ποσού των 10 ευρώ έκαστη. Παρακάτω ακολουθεί μαι σύντομη περιγραφή του ιστορικού της μικρής Ελεονώρας η οποία έχει αναρτηθεί στη σελίδα στο facebook που έχουν δημιουργήσει οι γονείς της για την ενίσχυση του σκοπού τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ