Ελλαδα

Μητέρα με το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο στο Νέο Κόσμο

Αυτόπτης μάρτυρας ειδοποίησε την αστυνομία αλλά ήταν πλέον αργά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο, καθώς μία γυναίκα μαζί με το παιδί της έπεσαν στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με το κοριτσάκι της, ηλικίας 3-4 ετών, έπεσαν από τον 5o όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη 10 και Ποριώτη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα.

Oι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έμαθαν από γείτονες της μητέρας ότι η γυναίκα πρώτα έριξε το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια. Κι όλα αυτά ενώ ο πατέρας προσπαθούσε μάταια να εισέλθει στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και ενδεχομένως αυτή να ήταν και η αιτία που η μητέρα προέβη σε αυτήν την τραγική πράξη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το παιδί είχε ξεσπάσει σε λυγμούς και φώναζε τον πατέρα του πριν η μητέρα του το ρίξει στο κενό.

Μητέρα με το παιδί της έπεσαν από τον 5ο όροφο στο Νέο Κόσμο/©ATHENSVOICE/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι νεαρής ηλικίας, έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V., το παιδάκι είχε σφυγμό όταν το παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο στη συνέχεια κατέληξε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως αναφέρουν οι γείτονες, η πτώση του παιδιού ανακόπηκε από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.