Ελλαδα

Ηράκλειο: 1.000 αιτήματα για λακκούβες μέσα 60 ημέρες

Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία του δήμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
λακκούβα
λακκούβα/©neakriti.gr

Της... λακκούβας γίνεται στους δρόμους του Ηρακλείου Κρήτης. Όχι 10, όχι 20 αλλά σχεδόν... 1.000 αιτήματα για λακκούβες σε δρόμους της πόλης κατατέθηκαν από δημότες μέσα σε χρονικό διάστημα 60 ημερών.

Σύμφωνα με άρθρο του neakriti.gr, οι ασφαλτοστρώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες. Συνολικά, από τα 929 αιτήματα που έχουν υποβληθεί το πρώτο δίμηνο του 2019, έχουν γίνει εργασίες από ειδικά κλιμάκια του δήμου σε 604 σημεία του οδικού δικτύου, ενώ εργασίες σε άλλα 136 πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΗ.

«Tο πρόβλημα με το οδικό δίκτυο του Ηρακλείου είναι μεγάλο και χρόνιο. Φέτος, επιδεινώθηκε με τις βροχές, ωστόσο θεωρώ ότι η καλή δουλειά που κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έχει αρχίζει να φαίνεται. Μάλιστα, πέρα από την εργολαβία που εξελίσσεται, και είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στον Δήμο για ασφαλτοστρώσεις, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα δικά μας συνεργεία, τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν εργασίες σε κομμάτι της Λεωφόρου Κνωσού, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στη Λεωφόρο Ικάρου και στο Παλαιό Εθνικό Δίκτυο εντός οικισμών, στο πλαίσιο της Διαβαθμιδικής που έχουμε συνάψει με την Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστούμε τους δημότες για την βοήθεια που μας παρέχουν με την ενημέρωσή τους και τους ζητάμε να συνεχίσουν έτσι» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λαμπρινός.

Οι δημότες μπορούν να δηλώνουν τα προβλήματα που εντοπίζουν στην περιοχή τους (λακκούβες και λοιπές κακοτεχνίες) στο https://www.facebook.com/heraklion.gr/ αλλά και τηλεφωνικά στο 2813 409409 και 2813 409847.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ