- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας που κατηγορείται για την ένοπλη επίθεση σε δύο μουσουλμανικά τεμένη που κόστισε τη ζωή σε 49 ανθρώπους, φέρεται να πέρασε και από την Ελλάδα.
Ο 28χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ «Alpha», εκτός από την Τουρκία και τη Βουλγαρία είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα και συγκεκριμένα, είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον χειμώνα του 2016 ο 28χρονος Αυστραλός είχε ταξιδέψει από το Κάιρο στην Αθήνα και από την Αθήνα στο Βουκουρέστι και στη συνέχεια επέστρεψε κάνοντας την ίδια διαδρομή, δηλαδή επέστρεψε στην Αθήνα από το Βουκουρέστι και συνέχισε για Κάιρο.
Οι Ελληνικές αρχές που από χθες ψάχνουν την παρουσία του στην Ελλάδα, διαπίστωσαν ότι πέρασε από το Ελ. Βενιζέλος και ερευνούν εάν έμεινε και σε κάποια άλλη πόλη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ψάχνουν να βρουν αν βρέθηκε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, λόγω των λέξεων που είναι γραμμένες στα όπλα του το «Τουρκοφάγος», και το Λεπάντο, έτσι ονομάζεται η Ναύπακτος.
Οι ελληνικές αρχές πάντως πιστεύουν ότι μπορεί να βρέθηκε και σε κάποια άλλη ελληνική πόλη γιατί συνήθιζε να ταξιδεύει και με το λεωφορείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στο οποίο αναφέρει όλη τη δράση του, ζητώντας να ερευνήσει το ελληνικό τμήμα αν υπήρχε παρουσία του στην Ελλάδα.
Το cnn.gr αναφέρει ότι ο δράστης είχε περάσει από την Ελλάδα δύο φορές όπως αποκαλύπτεται από τον έλεγχο των διαβατηρίων. Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2016 πέρασε μια φορά τράνζιτ ενώ μια δεύτερη φορά φαίνεται ότι παρέμεινε στην Αθήνα τουλάχιστον 15 μέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.