- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΠΟΕΔΗΝ: Τα «θα...» του Μαυρογιαλούρου Τσίπρα (εικόνες)
Παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη και πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας - Με προβλήματα η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας
Πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Προηγήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Μαβίλη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.
Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη μετάταξη στους δήμους από τα νοσοκομεία 526 τραυματιοφορέων (2.300 συνολικά), οι οποίοι ήταν πρώην σχολικοί φύλακες. Η μετάταξη προβλέπεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η πορεία διαμαρτυρίας πέρασε από τον «Δρομέα», απέναντι από το Χίλτον. Εκεί, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσαν λουλούδια και συνέχισαν την πορεία τους. Στο ύψος της Ηρώδου Αττικού, όπου υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ, σταμάτησαν για λίγο, ενώ το ίδιο συνέβη και στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής όπου άφησαν μια κάλπη, καλώντας τον κόσμο να ρίξει το ρουσφέτι του.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ συνέχισαν την πορεία τους, κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου. Όταν έφθασαν έξω από το Υπουργείο Εργασίας, επιχείρησαν να «μπουκάρουν» στο κτίριο χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Με μεγάλη δυσκολία η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας για αρκετές ώρες.
Δείτε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.