Ελλαδα

Έγκλημα στη Σητεία: Τι δηλώνει ο αδελφός του θύματος & ο Δήμαρχος

«Ο άντρας της είχε παιδί από προηγούμενο γάμο, που το κακοποιούσε. Την αδελφή μας την κακοποιούσε επίσης. Θέλαμε να την πάρουμε από αυτόν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
STYLE 100 FM-ΣΤΗΝ ΕΜΜ.ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΤΣΙΒΑΛΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ

Στην Athens Voice μίλησαν για το φονικό στη Σητεία, που συγκλονίζει την Κρήτη ο αδελφός του 32χρονου θύματος που φέρεται να την στραγγάλισε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι τους ο σύζυγός της και ο δήμαρχος Σητείας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σητείας Θεόδωρο Πατεράκη, η 32χρονη εργαζόταν στον τομέα του Δήμου ως συμβασιούχα και ο σύζυγός της επίσης συμβασιούχος στο Δασαρχείο. Ο κ. Πατεράκης χαρακτηρίζει το θύμα «υπόδειγμα» σε σχέση με το ήθος και τον χαρακτήρα της, αλλά και την εργατικότητά της. «Είμαστε συγκλονισμένη εδώ στην κοινότητα» δήλωσε στην Athens Voice.

Ο αδελφός της 32χρονης Κ. Μ.  αποκάλυψε ότι ο σύζυγος και φερόμενος ως δράστης είχε παντρευτεί στο παρελθόν ξανά. Η πρώτη του σύζυγος κατέληξε από καρκίνο, ενώ είχε αποκτήσει μαζί της κι ένα παιδί. Σύμφωνα με τις φήμες στο χωριό, φέρεται να το κακοποιούσε. «Την αδερφή μας την κακοποιούσε επίσης. Μάς το είχε πει η ίδια αυτό και θέλαμε να κάνουμε κινήσεις να τη προστατέψουμε» είπε ο αδελφός της στην Athens Voice, αλλά δεν πρόλαβε.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της και φερόμενο ως δράστη δύο παιδιά, ηλικίας 18 και 6 μηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ