- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορύφωση της γρίπης τον Μάρτιο σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ
Διευκρίνισε ότι το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου είναι στο 70%
Αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο News 24/7 88,6, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΝΠΟ ανέφερε πως η γρίπη θα παραμείνει σε έξαρση τον Μάρτιο, με τα κρούσματα να συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο.
«Τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η συνήθης διάρκεια του φαινομένου μάς λένε ότι και όλο τον επόμενο μήνα, μέχρι και τις αρχές Απριλίου, θα έχουμε περιστατικά και δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα τα καταφέρουν», είπε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Όσον αφορά τον εμβολιασμό, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ σημείωσε ότι ούτε η Ελλάδα ούτε και οι χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης -με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο- έχουν πιάσει τον επιθυμητό στόχο.
Διευκρίνισε, τέλος, ότι το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου είναι στο 70%, ενώ ένα άλλο 30% μπορεί να νοσήσει, αλλά ηπιότερα, και χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.