- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε.
Σφοδρή χαλαζόπτωση που διήρκεσε λίγα λεπτά είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν δεκάδες οχήματα. Το ύψος του μάλιστα ξεπερνούσε τους 15 πόντους.
Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο ύψος των Σισών, σημειώθηκε κατολίσθηση με αποτέλεσμα ένας βράχος να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό. Σημειώθηκαν ωστόσο υλικές ζημιές στο όχημα.
Αυτοκίνητα της περιφέρειας βρέθηκαν στο σημείο και απομάκρυναν τις πέτρες και τις λάσπες από το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τον Περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.Μιλώντας στο cretapost, συστήνει στους οδηγούς όταν βρίσκονται σε έντονα καιρικά φαινόμενα, να σταθμεύουν το όχημα τους σε ασφαλές σημείο μέχρι να περάσει η μπόρα. «Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας για λίγα λεπτά» τονίζει χαρακτηριστικά.
Πηγή: cretapost, Φωτογραφίες: Μετεωκρήτες
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα
«Είναι κατάκοιτη, την έχουν εγκαταλείψει τα πόδια της» -Όσα είπε η συνεργάτιδά της για την κατάσταση της υγείας της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.