- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλλιάνος: Πότε και πώς θα «χτυπήσει» ο ιστορικότερος χιονιάς
Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» θα ντύσει στα άσπρα την Ελλάδα
«Έρχεται ένας από τους ιστορικότερους χιονιάδες των τελευταίων δεκαετιών, λόγω του χαμηλού υψομέτρου της χιονόπτωσης και της μεγάλης έκτασης γεωγραφικά», λέει ο Γιάννης Καλλιάνος στον ΘΕΜΑ 104,6 fm, περιγράφοντας τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, μέχρι και την Δευτέρα.
Αναλυτικά ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, (πτώση 9 με 10 βαθμούς Κελσίου), χιόνια σε πολύ χαμηλό υψόμετρο, και προβλήματα στις μετακινήσεις.
«Από τα μεσάνυχτα, και ξημερώματα του Σαββάτου ο χιονιάς θα επηρεάσει τη βόρεια Ελλάδα, ενώ θα χιονίσει και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κακοκαιρία θα ''χτυπήσει'' την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, και τη Θεσσαλία. Φυσικά, αναμένεται απότομη ενίσχυση των ανέμων. Στο βόρειο Αιγαίο αναμένονται 9 με 11 μποφόρ. Με μεγάλη δυσκολία θα βιώσουν αυτή την κακοκαιρία οι κάτοικοι της Κρήτης, καθώς θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες και σφοδρές χιονοπτώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.