Ελλαδα

Ζωγράφου: Σεξουαλική κακοποίηση σε σχολείο καταγγέλλουν γονείς

Κατηγορούν τη διεύθυνση για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
abuse
Σεξουαλική κακοποίηση καταγγέλλουν γονείς 12χρονου/ pixabay

Τη σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους από δυο συνομήλικα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου, καταγγέλλουν οι γονείς του. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γονείς κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος. 

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, όχι μόνο κακοποίησαν τον 12χρονο γιο της δύο συνομήλικα παιδιά μέσα στο σχολείο στου Ζωγράφου, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές. 

Σύμφωνα με τη μητέρα του, το παιδί φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έμαθαν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που είχε ακούσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου. Τότε το παιδί τους αποκάλυψε όχι μόνο τι του είχε συμβεί άλλα ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στο Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή. 

Οι γονείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αμέσως απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο, κατήγγειλαν την κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το 12χρονο αγόρι έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ