Ελλαδα

Συντετριμμένη η Καλαμάτα: Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του ιδιοκτήτη να σώσει τις τρεις γυναίκες (video, εικόνες)

Προσπαθούσε με βαριοπούλα να γκρεμίσει τοίχο και να τις απεγκλωβίσει, αλλά δεν τα κατάφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλαμάτα, έκρηξη
Καλαμάτα, έκρηξη / © INTIME NEWS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία στην ταβέρνα «Διόνυσος», όπου τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που προκλήθηκε κατά την αλλαγή φιάλης υγραερίου.

Η φλόγα σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε τα έξι μέτρα, ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας προσπαθούσε με βαριοπούλα να γκρεμίσει τον τοίχο για να απεγκλωβίσει τις τρεις γυναίκες.

Τραγικό θάνατο βρήκαν οι δυο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Στο Γενικό Νοσοκομείο στην Καλαμάτα διακομίσθηκε επίσης ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ καθώς και μια ακόμα 27χρονη εργαζόμενη με ελαφρά τραύματα.

359680.jpg
Καλαμάτα, έκρηξη / © INTIME NEWS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

359674.jpg
Καλαμάτα, έκρηξη / © INTIME NEWS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με τον διοικητή της πυροσβεστικής που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι πήρε μια μεγάλη φιάλη των 20 λίτρων και προσπάθησε να αλλάξει τις μπουκάλες. Όλες οι εστίες στην κουζίνα είναι ανοιχτές, υπάρχει δηλαδή φλόγα.

359668.jpg
Καλαμάτα, έκρηξη / © INTIME NEWS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καινούργια φιάλη είχε διαρροή και ήρθε σε επαφή με τη φλόγα στις εστίες της κουζίνας με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξη.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

video 2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ