- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αναστάτωση στον Πειραιά: Αλλοδαπός έκλεψε ΙΧ και τράκαρε 10 σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)
Συνελήφθη από την αστυνομία στην προσπάθειά του να διαφύγει
Ένταση προκλήθηκε στον Πειραιά όταν ένας αλλοδαπός έκλεψε αυτοκίνητο από ιδιωτικό parking κοντά στο Λιμάνι του Πειραιά και στην προσπάθειά του να διαφύγει τράκαρε 10 οχήματα.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το Piraeus Press, συνέβη μια ανάσα από τον Ηλεκτρικό και μπροστά από το κτίριο του ΕΒΕΠ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης προσπαθώντας να διαφύγει πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με 10 σταθμευμένα και μη ΙΧ.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού στο σημείο με δεκάδες περαστικών και επιχειρηματιών της περιοχής να καταδιώκουν και να «συλλαμβάνουν» τον αλλοδαπό ο οποίος, αφού «καρφώθηκε» με το ΙΧ σε μια γωνία, επιχείρησε να το σκάσει με τα πόδια.
Αμέσως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο που προχώρησαν στη σύλληψη του αλλοδαπού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.