Ελλαδα

Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών την Κυριακή στην Αθήνα

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Αθήνα. Διοργανώτρια του συλλαλητηρίου είναι η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που είχε πραγματοποιήσει δύο συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν από ένα χρόνο περίπου.

Ήδη μέσω των social media, έχει ξεκινήσει η προβολή της κινητοποίησης, ενώ προβάλλεται και σποτ που καλεί τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή. Παράλληλα, έχουν ανακοινωθεί τα λεωφορεία που θα δρομολογηθούν για τη μεταφορά των διαδηλωτών στην Αθήνα.

«Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο προς όλους του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα. Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί. Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε τη λύση» αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που ήδη έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται για την εκδήλωση της Κυριακής.