Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής από την Άρτα μέχρι το Αίγιο... με οδηγό ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο στην Άρτα !
Για 177 περίπου χιλιόμετρα ο οδηγός πατούσε γκάζι χωρίς να σταματά σε φανάρια και διόδια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωήσουν σε ανάσχεση κυκλοφορίας στην περιοχή των Σελιανιτίκων στο Αίγιο συλλαμβάνοντας τον οδηγό και διαπιστώνοντας πώς ο λόγος που πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει ήταν γιατί το αυτοκίνητο ήταν.... φορτωμένο με 53 κιλά χασίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ο οποίος έπεσε τελικά στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είναι ηλικίας 27 ετών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Ειδικότερα, σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών καθώς και στην καμπίνα του αυτοκινήτου 38 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 53 κιλών και 257 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 'Αρτας.
Πηγή: achaianews.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.